NOU! #POSlaPiață

Pe parcursul anului 2019, Patria Bank, în parteneriat cu Mastercard și Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România (AAPR), a instalat în piețele Cibin și Rahovei din Sibiu, Alexandru cel Bun din Iași, Piața Centrală din Galați, Piața Domenii, Piața Matache, Piața Progresul, Piețele Veteranilor 1 și 2 din București, peste 90 de POS-uri la tarabele producătorilor din piețe. Este un nou proiect pilot pe care ne dorim să îl replicăm și în alte piețe din țară.

Astfel, dacă vrei să instalăm un POS la taraba ta din piață și în felul ăsta să îți crești vânzările, te invităm să completezi formularul din această pagină și te contactăm noi.

Credit photo: AAPR

#BancaLaPiaţă

În Patria Bank ne dorim sa fim acolo unde este nevoie de noi. Şi pentru că agricultura şi producătorii români sunt foarte importanţi pentru noi, am găsit un partener de încredere în Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România împreuna cu care venim mai aproape de toţi cei care vând în pieţe şi de cei care #MergLaPiaţă.

Astfel, suntem alături şi susţinem cu produse dedicate toţi producătorii, comercianţii şi clienţii din cele peste 360 de pieţe AAPR şi, în cadrul unui pilot, în premieră: aducem, la propriu, banca la piaţă!

În anul 2018, la Bacău, Ploieşti şi Sibiu, am deschis un punct de prezenţă Patria Bank chiar în piaţă, în rândul tarabelor de legume, fructe, brânzeturi şi alte bunătăţi cu care ne încântă cei care vând în piaţă! 5 zile pe saptămână, de marţi şi până duminică, am fost prezenţi la piaţă în rândul producătorilor, oferindu-le acestora produse şi servicii, precum şi sfaturi şi recomandări despre cum să îşi crească recoltele şi afacerea cu ajutorul băncii.

Totodată, în alte peste 20 de oraşe din ţară, reprezentanţii Patria Bank au mers şi au vorbit cu cei prezenţi în piaţă, oferindu-le suport şi consiliere financiară.

În anul 2019, am continuat proiectul și am extins participarea cu puncte de prezentare în 6 orașe - București, Buzău, Bacău, Baia Mare, Târgu Mureș, Galați - și încă 10 orașe în care am mers în vizite în piețe pentru promovarea produselor bancare Patria.

Perspectivele bunei colaborări cu AAPR urmăresc transformarea proiectului într-un parteneriat pe termen lung, în cadrul căruia prezenţa băncii la piaţă să devină un lucru normal, iar producătorii şi comercianţii care vând în piaţă să poată accesa mai simplu şi rapid finanţare şi să primească consiliere şi sfaturi atunci când au nevoie.

Dacă vrei să instalăm un POS la taraba ta din piață, te invităm să completezi formularul din această pagină și te contactăm noi.

Solicită produsul