Cum te înregistrezi în aplicația de Internet Banking Patria Bank?

Simplu și ușor de folosit, ai acces 24/24 și poți efectua operațiuni bancare de oriunde te afli.

1. Consultă Ghidul Patria Online Banking aici sau tutorialul video de înregistrare din canalul nostru de Youtube și urmărește toți pașii de activare.

2. Înainte de înregistrare, trebuie să ai în vedere următoarele informații:

A. Descarcă aplicația Patria Online Banking din App Store și/sau Google Play pe telefonul tău mobil

Aplicația are funcționalitatea de token inclusă, acesta fiind necesar pentru înregistrare. Cu ajutorul token-ului îți vei putea activa aplicația mobilă de banking:

B. Ai nevoie doar de CNP și de telefonul mobil cu numărul pe care l-ai transmis la acceptarea termenilor și condițiilor noii platforme.

C. Setează un nume de utilizator și o parolă pe care vrei să le folosești la logare în noua platformă.

Atenție! Parola trebuie să aibă un grad de complexitate corespunzător și trebuie să conțină minim 5 caractere, minim o cifră, minim o literă cu majusculă și minim un caracter special.

D. Pentru activarea token-ului trebuie să îți setezi un cod PIN care va fi utilizat pe viitor la accesarea token-ului mobil sau a serviciului de Mobile Banking Patria Bank. Pentru autentificarea în Mobile Banking vei folosi codul PIN configurat la activarea tokenului.

Mai multe instrucțiuni pentru activarea token-ului găsești în Ghidul de instalare si utilizare Token.

Avantajele Patria Online Banking

  • Accesibilitate: serviciile de banking online sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  • Confort: poți să îți accesezi oricând conturile bancare din confortul casei tale sau de oriunde ai acces la internet.
  • Economie de timp: dacă ai nevoie de un credit, poți să îl obții online, fără să mergi la bancă, economisind astfel timp prețios.
  • Monitorizare constantă a conturilor: ai control în permanență asupra conturilor și a tranzacțiilor, astfel încât poți să detectezi orice activitate suspectă.
  • Plăți rapide și ușoare: poți să faci operațiuni bancare simplu și rapid, fără să fie nevoie să completezi formulare și sau să mergi la bancă. Permite plăți instant
  • Reducerea riscului de fraude: serviciile de banking online oferă măsuri de securitate suplimentare, cum ar fi autentificarea cu doi factori și notificări de tranzacții suspecte, pentru a reduce riscul de fraudare.

Începe acum înregistrarea în Internet Banking Patria Online - persoane juridice

Patria Online » persoane juridice

Găsești mai jos răspunsuri la întrebările despre utilizarea platformei Internet Banking

Descarcă șablonul fișier de plăți

Dacă întâmpini dificultăți la înregistrare și activare sau ai întrebări suplimentare, ne poți suna la 0800 410 310 (apel gratuit, L-V, 09-19), iar colegii noștri din Call Center te vor ajuta cu orice informații ai nevoie.