Noua Patria Online pentru persoane juridice

Începând cu 14 septembrie 2019 lansăm noua platformă de internet banking, mai prietenoasă și mai ușor de folosit.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Noua Patria Online Internet & Mobile Banking va fi disponibilă în curând!

Începând cu 14 septembrie 2019 lansăm noua platformă de internet banking! Este mai prietenoasă și mai ușor de folosit. Noua platformă respectă reglementările europene în vigoare cu privire la serviciile de plată și prestatorii de servicii de plată iar tranzacțiile dumneavoastră sunt realizate prin canale sigure fiind protejate din punct de vedere al autenticităţii şi integrităţii.

Cum treceți la noua platformă?

Trecerea la noua platformă se face în 3 pași simpli:

Pasul 1: Încheierea noului contract

Vă așteptăm în orice unitate Patria Bank pentru a încheia noul contract pentru Internet Banking.

IMPORTANT! Vă rugăm să faceți o prioritate din a încheia contractul cât mai repede, pentru a vă asigura că până cel târziu în data de 13.09.2019 sunteți înrolat în noile servicii. Accesul la vechea platformă se va întrerupe, fără ca aceasta să mai fie disponibilă începând cu data de 14.09.2019 și nu ne dorim să fiți în imposibilitatea de a vă accesa conturile prin internet banking.

Pasul 2: Înregistrarea în platformă

În perioada dintre încheiarea noului contract și data de 14.09.2019 se vor întampla următoarele:

  • vă vom transmite prin SMS si/sau e-mail data de la care puteți face înrolarea în Patria Online Internet Banking.
  • ce presupune înrolarea în noua platformă? Este foarte simplu – vedeți video și ghiduri de utilizare Patria Online Internet Banking.
  • pentru înrolare veți avea nevoie de token-ul fizic sau mobil (vă încurajăm să-l folosiți pe acesta direct de pe smartphone-ul dumneavoastră, este mult mai simplu)
  • token-ul mobil este integrat în aplicația de Patria Mobile Banking disponibilă în Google Play și Android.

Pasul 3: Start utilizare noua platformă

Vă vom transmite prin SMS și/sau e-mail data de la care puteți începe efectiv să folositi noul internet banking. Suntem optimiști că vă va fi foarte ușor să folosiți noul serviciu de internet banking.

 

Ți-am pregătit aici câteva întrebări și răspunsuri și în curând vor fi disponibile ghidurile de utilizare și tutorialele video pentru a fi și mai simplu pentru tine: