InfoAlert

Fii mereu la curent cu ce se întâmplă în conturile afacerii tale!

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

Avantaje

  • promptitudine
  • siguranță

Detalii alerte SMS și email

Serviciul InfoAlert de la Patria Bank oferă informări în timp real asupra tranzacțiilor efectuate cu cardurile atașate conturilor afacerii tale. Toate tranzacțiile sunt astfel monitorizate și controlate, serviciul Patria InfoAlert contribuind la limitarea și chiar eliminarea fraudelor.

Prin serviciul de alerte SMS și e-mail primeşti fie pe telefonul mobil, fie în căsuţa electronică informaţiile de care ai nevoie. Îți punem la dispoziţie mai multe alerte din care poţi alege sau pe care le poți activa împreună:

  • Alerte privind folosirea cardurilor companiei: plăți, POS, retrageri numerar
  • Raport de tranzacţii - poți alege să primești zilnic, saptămânal sau lunar un raport privind tranzacțiile tale: plăţi, încasări, solduri conturi, operațiuni de schimb valutar.
  • Extras de cont - primeşti extrasul de cont pe adresa ta de mail fără să mai faci un drum la bancă.
  • Situaţia CEC-urilor remise la plată sau venite la încasare - te înştiinţăm de situaţia instrumentelor de plată pe care trebuie să le plăteşti sau să le încasezi. 
  • Notificările privind depozitele companiei îţi pot fi transmise automat, fără drumuri sau telefoane suplimentare la bancă: confirmarea constituirii unui depozit,confirmarea maturității depozitului la termen, confirmarea închiderii/lichidării depozitului.

Ce trebuie să știi?

Serviciul de alerte SMS și email InfoAlert poate fi activat exclusiv în agențiile Patria Bank.

Cât te costă?

Serviciul de alerte SMS și email se activează în mod gratuit la cerere. 

Costurile legate de folosirea și transmiterea alertelor vă vor fi prezentate în functie de tipul de alertă preferat (notificare sau raport) și considerând canalul de transmitere al alertei (SMS/e-mail). 

Acte necesare

Pentru a putea solicita activarea serviciului alerte SMS și e-mail Patria InfoAlert ai nevoie de minim un cont curent Patria. Poți solicita activarea serviciului InfoAlert în agențiile Patria Bank cu ajutorul actului de identitate.

Solicită

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii