Digitalizează-ți afacerea prin cardul Patria Mastercard Business

Știai că alegând cardurile Patria Mastercad Business ai avantaje de neprețuit? Alege pachetele pentru digitalizarea afacerii tale și bucură-te de discounturi importante pentru digitalizarea afacerii tale.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

50% reducere pentru abonamentele medicale Sanopass

Dacă încă nu ai ales o companie pentru servicii medicale pentru angajații tăi sau cauți o nouă ofertă, profită de reducerea pe care cardul tău Patria Mastercad Business ți-o poate aduce pentru acest tip de servicii în colaborare cu Sanopass.

Cum beneficiezi de ofertă?

 • Angajații tăi se pot bucura de serviciile medicale de care au nevoie, iar compania ta beneficiează de 50% reducere la achiziționarea acestora printr-un card Mastercard Business, direct de pe site-ul Sanopass.
 • Oferta este valabilă până la 31.12.2021. Pentru informații complete despre oferta de care benefiezi te rugăm să introduci primele 6 cifre ale cardului tău în spațiul dedicat de AICI. Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Despre SanoPass

 • SanoPass este o companie lansată în 2019 care a devenit rapid cea mai mare platforma care digitalizează, conectează și individualizează toate beneficiile de prevenție medicală.
 • Antreprenorii, posesori de card Mastercard Business sau Corporate, au ocazia să își digitalizeze afacerea prin acces, cu 50% reducere, la abonamentele medicale dedicate întreprinderilor mici și mijlocii. Poți descoperi abonamentele potrivite pentru tine și compania ta AICI.
 • Accesul la serviciile medicale achiziționate prin oferta Mastercard se face exclusiv prin intermediul aplicației SanoPass, iar clienții Mastercard pot beneficia de Specialități Medicale și Medicină Generală și Internă, consultații Stomatologice, Imagistică Avansată, Analize de Laborator, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel național.
 • Aplicația, prin componenta gratuită, oferă utilizatorilor, asistenta psihologică rapidă, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple, instant și sigure, direct în aplicație.

 

6 luni gratuite pentru serviciile Connections de asistență IT la distanță

Compania ta are nevoie de ajutor pe zona IT? De acum, cu ajutorul cardului Patria Mastercard Business poți avea propriul tău departament IT care îți poate oferi asistență și consultanță online, la costuri reduse. 

Cum beneficiezi de ofertă?

 • Te poți bucura de ofertă atunci când plătești abonamentul lunar cu cardul Patria Mastercard Business.
 • Oferta este valabilă în perioada 15.03-31.12.2021 și este identică pentru toate cardurile Mastercard Business.
 • Aceasta include:
  • 6 luni gratuite pentru serviciile de asistență la distanță
  • Numărul minim de pachete obligatorii reduse de la 20 la 5
 • Pentru mai multe detalii te invităm să accesezi: https://mymastercard.ro/connections 

Despre Connections:

 • Suntem o companie tech, centrată pe echipă și pe interacțiunea dintre oameni. Îți garantăm ROI prin digitalizarea diverselor modele de business bazate pe servicii – BpaaS, servicii profesionale, creșterea numărului personalului și externalizarea tradițională a serviciilor.
 • Fondat în 2005 în București, Connections este un grup european de companii de tehnologie. De-a lungul anilor, compania s-a reinventat de mai multe ori, a trecut prin diferite etape și a dobândit rezistență financiară pe piață și maturitate. Anul 2016 a marcat primii pași ai extinderii regionale, prin deschiderea de birouri în Belgrad – Serbia și Sofia – Bulgaria.
Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online