Avantaje

  • promptitudine
  • siguranță

Detalii alerte SMS

Serviciul SMS Alert de la Patria Bank oferă informări în timp real asupra tranzacțiilor efectuate cu cardurile atașate conturilor afacerii tale. Toate tranzacțiile sunt astfel monitorizate și controlate, serviciul se alerte SMS contribuind la limitarea și chiar eliminarea fraudelor.

Prin serviciul de alerte SMS primeşti pe telefonul mobil informaţiile de care ai nevoie. Îți punem la dispoziţie mai multe alerte din care poţi alege sau pe care le poți activa împreună:

  • Alerte privind folosirea cardurilor companiei: plăți, POS, retrageri numerar
  • Extras de cont - primeşti extrasul de cont pe adresa ta de mail fără să mai faci un drum la bancă.
  • Situaţia CEC-urilor remise la plată sau venite la încasare - te înştiinţăm de situaţia instrumentelor de plată pe care trebuie să le plăteşti sau să le încasezi.

Ce trebuie să știi?

Serviciul de alerte SMS și email InfoAlert poate fi activat exclusiv în agențiile Patria Bank.

Cât te costă?

Serviciul de alerte Patria SMS Alert se activează în mod gratuit la cerere.

Abonamentul lunar perceput de Patria Bank pentru serviciul SMS Alert pentru persoane juridice este conform Listei de taxe și comisioane Persoane Juridice

Acte necesare

Pentru a putea solicita activarea serviciului alerte Paria SMS Alert ai nevoie de minim un cont curent Patria. Poți solicita activarea serviciului SMS Alert în agențiile Patria Bank cu ajutorul actului de identitate.

Solicită produsul