Activează. Tranzacționează. Câștigă.

Câștigi până la 50 lei bonus garantat cu serviciile de Internet și Mobile banking Patria Online.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Câștigă simplu

Cu serviciile de Internet și Mobile Banking Patria Online ai banca acasă, la birou sau oriunde te afli. Poți să verifici oricând câți bani ai în cont, să faci plăți diverse, transferuri, depozite și multe altele, de oriunde te-ai afla.

Ești client Patria Bank persoană fizică sau juridică? Atunci te încurajăm să folosești serviciile de Internet și Mobile Banking Patria Online și te premiem garantat cu:

  • Un bonus de 20 lei, virat direct în contul tău, dacă ai contractat serviciul de Internet sau Mobile Banking până la 31.01.2023 (inclusiv), dar nu ai reușit să-ți activezi serviciile până la această dată și decizi să faci acest lucru în perioada campaniei (15.03 - 30.04.2023), prin parcurgerea și finalizarea pașilor de înregistrare a contului tău de utilizator. Poți câștiga suplimentar încă 30 de lei, dacă efectuezi și o tranzacție eligibilă în perioada campaniei, respectiv:
    • o simplă plată în lei (de exemplu: plată interbancară în lei, plată către trezorerie) sau o plată valutară interbancară, pentru persoane fizice
    • minim 3 tranzacții de tip plată domestică în lei (plată intrabancară în lei, plată interbancară în lei, plată către trezorerie) sau de tip plată valutară (intra sau interbancară), pentru persoane juridice
  • Un bonus de 30 lei, virat direct în contul tău, dacă ai serviciul de Internet sau Mobile Banking activat deja, dar nu ai reușit să faci tranzacții în intervalul 01.08.2022 – 31.01.2023 inclusiv, și efectuezi tranzacții eligibile în timpul campaniei, respectiv:
    • o simplă plată în lei (de exemplu: plată interbancară în lei, plată către trezorerie) sau plată valutară interbancară, pentru persoane fizice
    • cel puțin 3 tranzacții de tip plată domestică în lei (plată intrabancară în lei, plată interbancară în lei, plată către trezorerie) sau de tip plată valutară (intra sau interbancară), pentru persoane juridice

Cum faci activarea?

1. Îți amintim cât este de simplu să te înregistrezi în aplicație și te încurajăm să vezi toți pașii în Ghidul Patria Online pentru persoane fizice aici și persoane juridice aici.

2. Descoperă cât este de simplu să faci tranzacții în Patria Online direct de pe canalul nostru de Youtube.

3. Dacă nu îți amintești credențialele de logare (nume de utilizator sau parola) sau ai întrebări suplimentare sună-ne la 0800 410 310 (apel gratuit, L-V, 09-19) și colegii noștri din Call Center te vor ajuta cu orice informații ai nevoie.

 

Află mai multe detalii despre campanie și consultă regulamentul AICI.

Patria Club Patria Blog Vânzări de imobile Cariere Patria de Oriunde Devino
client online