Activează. Tranzacționează. Câștigă.

Alege să folosești serviciile de internet banking și mobile banking Patria Online și câștigi până la 50 lei bonus garantat.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Cu serviciile de internet și mobile banking Patria Online ai banca acasă, la birou sau oriunde ești tu sau afacerea ta. Cu ajutorul acestor servicii poți să afli ORICÂND câți bani ai în cont, poți face plăți diverse, transferuri, depozite și multe altele din confortul casei sau biroului tău. 

Câștigă simplu

Dacă ești client Patria Bank, persoană fizică sau persoană juridică, te încurajăm să începi să folosești serviciile de internet si mobile banking Patria Online și te premiem garantat cu:

  • Un bonus de 20 lei, virat direct în contul tău Patria, dacă ai contractat serviciul de internet/mobile banking până la 31.03.2021 (inclusiv) dar nu ai reușit să-ți activezi serviciile până la această dată și decizi să faci acest lucru în perioada campaniei (28.06 - 31.08.2021), prin parcurgerea și finalizarea pașilor de ÎNREGISTRARE a contului tău de utilizator. Poți câștiga suplimentar încă 30 de lei dacă până la 31.08.2021 realizezi și o tranzacție eligibilă în campanie, respectiv: o simplă plată în lei (de exemplu: plată intrabancară în lei, plată interbancară în lei, plată către trezorerie) SAU plată valutară (intra sau interbancară) ȘI un schimb valutar SAU constitui un depozit;
  • Un bonus de 30 lei, virat direct în contul tău Patria, dacă ai serviciul de Internet sau Mobile Banking activat deja dar nu ai reușit să faci tranzacții prin intermediul lor până la data de 31.03.2021, inclusiv și realizezi o tranzacție eligibilă în campanie, respectiv, o simplă plată în lei (de exemplu: plată intrabancară în lei, plata interbancară în lei, plată către trezorerie) SAU plată valutară (intra sau interbancară) ȘI un schimb valutar SAU constituire depozit în perioada campaniei (28.06 - 31.08.2021).

Cum faci activarea?

1. Îți amintim cât este de simplu să te înregistrezi în aplicație și te încurajăm să vezi toți pașii: 

  • în Ghidul Patria Online pentru persoane fizice disponibil aici
  • în Ghidul Patria Online pentru persoane juridice disponibil aici

2. Descoperă cât este de simplu să faci tranzacții în Patria Online direct de pe canalul nostru de youtube

3. Dacă nu îți amintești credențialele de logare (nume de utilizator sau parola) sau ai întrebări suplimentare sună-ne (apel gratuit, L-V, 09-19) la 0800410310 și colegii noștri din Call Center te vor ajuta cu orice informații ai nevoie.


Pentru a afla toate detaliile legate de această campanie îți recomandăm să parcurgi și Regulamentul Campaniei.